Tervetuloa uuteen kauppaan! Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Reseptipankki

Nappaa parhaat tyrnireseptit talteen tästä!

––––

Tyrnikermavanukas

Tyrnikermavanukas on samettisen pehmeä jälkiruoka, jossa ei käytetä liivatetta hyytymiseen. Vanukas on helppo valmistaa muutamasta raaka-aineesta.

Tyrnijälkiruoka

 

Ainekset

2 dl vispikermaa

1/2 dl sokeria

1/2 dl tyrnimehua

1 tl vanilijasokeria

 

Valmistus

Mittaa kerma ja sokeri pieneen kattilaan ja keitä noin 2 - 4 minuuttia samalla sekoittaen.

Ota kattila pois liedeltä ja sekoita noin ruokalusikallinen seosta tyrnimehun joukkoon. Kermaseos juoksettuu happaman tyrnimehun ansiosta. 

Kaada tyrniseos ohuena nauhana kermaseoksen joukkoon samalla sekoittaen. Lisää joukkoon vanilijasokeri.

Jaa tyrnikermavanukas laseihin tai pieniin maljoihin ja anna hyytyä 2 - 3 tuntia jääkaapissa. 

Tyrniterveisin,

Ville