Tervetuloa uuteen kauppaan! Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Usein kysyttyä

Vastauksia kysymyksiisi koskien tuotteitamme sekä tilaamista. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä info@koivuntyrnitila.fi.

Tuotteet ja niiden käyttö

Mehua voi nauttia sellaisenaan esimerkiksi 0,5 dl aamun piristäjänä. Sitä voi myös laimentaa ja makeuttaa oman maun mukaan.

Tyrnimehu on hyvää sekoitettuna muihin mehuihin, jogurttiin tai piimään. Tyrnimehusta voi tehdä myös monenlaisia herkullisia jälkiruokia ja käyttää sitä erilaisiin leivonnaisiin.

Ainutlaatuisen valmistusmenetelmämme ansiosta mehussamme on mukana tyrnimarjan siemen- ja kuoriaines. Varsinkin tyrnimarjan siemen on erittäin terveellinen. Tavallisista tyrnimehuista, jotka valmistetaan puristamalla, nämä arvokkaat ainesosat puuttuvat.

Ei ole. Mehua ei kuumenneta missään valmistusprosessin vaiheessa. Me Koivun Tyrnitilalla haluamme, että asiakkaamme saavat mehunsa mahdollisimman raikkaana ja vitamiinipitoisena nautittavakseen.

Valmistamme mehumme omissa tuotantotiloissamme Satakunnassa Luvialla.

Ei. Sato korjataan talteen ja pakastetaan. Uutta mehua valmistetaan viikottain kysynnän mukaan. Niinpä tilaamasi mehu on aina tuoretta ja raikasta.

Kyllä. Mehuun lisätään 0,3g kaliumsorbaattia litraa kohti estämään mehun käymään lähtemisen. Kaliumsorbaatti on turvallinen ja yleisesti käytetty säilöntäaine. Sitä on mm. hillosokerissa.

Ei ole. Mehumme on 100 % täyttä tavaraa.

Se on tyrnimehun perusominaisuus, ja siksi mehu kannattaa aina ravistaa ennen käyttöä.

Koivun Tyrnitilan mehu sisältää tavanomaista enemmän hedelmälihaa sekä marjan kuori- ja siemenainesta. Täyteläisyytensä vuoksi hedelmälihan erottuminen on vähäisempää kuin tavallisilla tyrnimehuilla.

Kyllä voit. Sekä tyrnimehu että aroniamehu sopivat hyvin pakastettaviksi.

Jääkaapissa säilytettynä mehu on parhaimmillaan 4 viikkoa avaamisesta.

Tilaaminen ja toimitus

Tuotteet maksetaan omilla pankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla, PayPalilla tai laskulla / osamaksulla. Pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan tilausvaiheessa.

Kyllä. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse kassalla maksutavaksi OP Lasku tai "Walley". OP Lasku ja Walley ovat maksunvälityspalveluja, jotka lähettävät laskumme sinulle. Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.

Toimitushintamme ovat seuraavat:

–––

Matkahuolto: 7,00 €

Postipaketti: 7,50 €

Postin tai Matkahuollon kotiinkuljetus: 11 €

–––

Tarjoamme ilmaisen toimituksen noutopisteisiin, kun tilauksesi loppusumma ylittää 100 €.

Kyllä. Tyrnimehu ei ole helposti pilaantuva tuote, ja se kestää toimituksen aikaisen hetkellisen lämpötilannousun. Laita mehut kuitenkin jääkaappiin, kun saat ne perille.