Tuotteet ja niiden käyttö
Mehua voi nauttia sellaisenaan esimerkiksi 0,5 dl aamun piristäjänä. Sitä voi myös laimentaa ja makeuttaa oman maun mukaan.
Tyrnimehu on hyvää sekoitettuna muihin mehuihin, jogurttiin tai piimään. Tyrnimehusta voi tehdä myös monenlaisia herkullisia jälkiruokia ja käyttää sitä erilaisiin leivonnaisiin.
Ainutlaatuisen valmistusmenetelmämme ansiosta mehussamme on mukana tyrnimarjan siemen- ja kuoriaines. Varsinkin tyrnimarjan siemen on erittäin terveellinen. Tavallisista tyrnimehuista, jotka valmistetaan puristamalla, nämä arvokkaat ainesosat puuttuvat.
Ei ole. Mehua ei kuumenneta missään valmistusprosessin vaiheessa. Me Koivun Tyrnitilalla haluamme, että asiakkaamme saavat mehunsa mahdollisimman raikkaana ja vitamiinipitoisena nautittavakseen.
Valmistamme mehumme omissa tuotantotiloissamme Satakunnassa Luvialla.
Ei. Sato korjataan talteen ja pakastetaan. Uutta mehua valmistetaan viikottain kysynnän mukaan. Niinpä tilaamasi mehu on aina tuoretta ja raikasta.
Kyllä. Mehuun lisätään 0,3g kaliumsorbaattia litraa kohti estämään mehun käymään lähtemisen. Kaliumsorbaatti on turvallinen ja yleisesti käytetty säilöntäaine. Sitä on mm. hillosokerissa.
Ei ole. Mehumme on 100 % täyttä tavaraa.
Se on tyrnimehun perusominaisuus, ja siksi mehu kannattaa aina ravistaa ennen käyttöä.
Koivun Tyrnitilan mehu sisältää tavanomaista enemmän hedelmälihaa sekä marjan kuori- ja siemenainesta. Täyteläisyytensä vuoksi hedelmälihan erottuminen on vähäisempää kuin tavallisilla tyrnimehuilla.
Kyllä voit. Sekä tyrnimehu että aroniamehu sopivat hyvin pakastettaviksi.
Jääkaapissa säilytettynä mehu on parhaimmillaan 4 viikkoa avaamisesta.