Tervetuloa uuteen kauppaan! Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Tyrnimarjat, kokonaiset tyrnimarjat

Koivun Tyrnitilan oma tuotantotapa

Olemme jo pitkään valmistaneet mehumme omalla ainutlaatuisella kylmävalmistusmenetelmällämme, joka takaa vitamiinien ja muiden tärkeiden ainesosien säilymisen mehussa. Valmistamme mehua ja muita tuotteita tilallamme Luvialla viikoittain.

 

Valmistuksen vaiheet pähkinänkuoressa

1. SADONKORJUU
Kun sato on kypsä, tyrni leikataan ja kypsät, puhtaat marjat pakastetaan normaalia kylmemmässä pakkasessa.

2. MEHUN VALMISTUS TILALLAMME
Mehu valmistetaan jäädytetystä marjasta murskaamalla ja soseuttamalla. Tällä tavoin valmistetussa täysmehussa on mukana tyrnin arvokas kuoriaines ja siemenöljy.
 

3. PULLOTUS JA LÄHETYS
Valmis, tuore mehu pullotetaan ja lähetetään suoraan asiakkaillemme. Valmistamme mehuamme kysynnän mukaan. Niinpä asiakkaamme saavat aina tuoretta ja vastavalmistettua tyrnimehua, jossa on vitamiinit tallella.

 

Näin mehumme eroaa muista tyrnimehuista

 • Tavalliset tyrnimehut on usein pastöroitu. Tiesit varmaan, että kuumenus tuhoaa mehun vitamiineja. Meidän mehuamme ei pastöroida tai kuumenneta muulla tavoin tuotannon missään vaiheessa. Mehussamme on kaikki se hyvä, mitä tyrni sisältää luonnollisesti.
   
 • Tavalliset tyrnimehut valmistetaan prässäämällä eli puristamalla. Tällä tavalla valmistetussa mehussa siemenet ja kuoriaines jäävät ikävä kyllä puristemassaan, jolloin kaikkein arvokkaimmat ainesosat menetetään. Näin ei ole meidän tyrnimehussamme! Koska valmistamme mehumme kokonaisesta marjasta murskaamalla, saamme myös siemenet hajoamaan. Näin mehuun vapautuu kaikki se hyvä, mitä tyrnimarja luonnollisesti sisältää.

   

  Salaisuutemme

  Koivun Tyrnitilan mehun salaisuus piilee siis tyrnimarjan arvokkaassa siemenessä sekä ainutlaatuisessa tuotantotavassamme. Valmistamamme mehu on täyteläistä, raikasta ja terveellistä – 100% ehtaa tavaraa.

  Ei ihme, että monien mielesä Koivun Tyrnitilan mehu on Suomen parasta!